Mjukvaruutvecklare

2 år, 400 YH-poäng

Image
Som mjukvaruutvecklare, eller programmerare, skapar du kod som får ett dataprogram att fungera. Jobbet kräver en stor portion kreativitet och förmåga att hitta lösningar på komplexa problem.  Mjukvaruutvecklare kan få jobb inom olika branscher. Exempelvis inom teknikbolag, hälsosektorn, bilindustrin, app- och spelutveckling med flera.

Bristen på duktiga mjukvaruutvecklare är mycket stor och beräknas öka en lång tid framöver. Utbildningen läses på distans med närträffar i Norrköping. Du följer hela utbildning genom vår lärplattform tillsammans med våra erfarna utbildare. Undervisningen fokuserar på praktiska moment med en mix av föreläsningar, övningsuppgifter och stora och små projektarbeten.

Vi lovar inte någon lätt resa fram till ett arbete som mjukvaruutvecklare, men var säker på att du får en relevant utbildning, i nära samarbete med branschen.

Ta gärna kontakt med oss om du är nyfiken på mer info.

Ansökan är stängd.

Studietakt: Heltid

Utbildningsort: Distans med obligatoriska träffar i Norrköping

Utöver grundläggande behörighet för yrkeshögskola ska du ha lägst betyget E/3/G i följande kurser eller motsvarande kunskaper:

• Matematik 2
• Programmering 1 eller Matematik 3
• eller motsvarande kunskaper från t.ex. äldre gymnasiekurser eller arbetslivserfarenhet.

Om du saknar betyg och intyg som gör dig behörig kan du ansöka via fri prövning. Då tar vi hänsyn till din reella kompetens

KONTAKT
Magnus Mölk
0735-32 41 27

magnus@molk.com

Webbplats:
www.molk.seUtbildningen bedrivs i samarbete med Mölk Utbildning

ImageImage

Drifttekniker inom
energi och processteknik

2 år, 415 Yh-poäng

Startdatum: 20 augusti 2018

Studieort: Norrköping

 
Image
Drifttekniker – 2 år till ett spännande yrke

Branschen efterfrågar skickliga tekniker, vill du bli en av dem? Utvecklingen av kraft-, värme- och energiteknik går snabbt framåt. Det krävs kompetens för att förstå helheten i anläggningarna. En drifttekniker behöver exempelvis ha kunskaper i ledarskap och gruppdynamik, styr- och reglerteknik samt kemi och miljö för att säkra en bra och miljövänligare produktion.

Efter studierna kan du arbeta som exempelvis drifttekniker, driftledare eller processtekniker. I din framtida yrkesroll ingår du i ett skiftlag som ansvarar för driften av anläggningarna. Dina arbetsuppgifter kan bestå av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll, men även driftövervakning från kontrollrum.

I utbildningen ingår 26 veckor praktik. Du har salsföreläsningar ca 2,5 dagar i veckan. Resten av tiden studerar du på egen hand och jobbar bl a med grupp- och inlämningsuppgifter.

Behörighet och särskilda förkunskaper

Grundläggande behörighet för yrkeshögskolan, dvs. godkänd gymnasieexamen eller motsvarande.
• Matematik 2 (Matematik B)
• Ellära 1-2 eller Fysik 1

Du som har gymnasieexamen från El- och energiprogrammet eller Industritekniska programmet anses ha motsvarande kunskaper och är behörig till denna utbildning under förutsättning att du har läst enligt studieplan.

Reell kompetens:
Du kan alltid söka en utbildning även omdu saknar behörighet. Då tar vi hänsyntill din reella kompetens.

Mer information:

Sista ansökningsdag: 15 april 2019

Kontaktperson

Ulrika Käll
East Sweden Business School
070-562 12 03
ulrika.kall@esbs.se

Webbplats:
www.esbs.se

Adress:
Tullhusgatan 11, Norrköping

Arbetsgivarna berättar:

ImageImage

Utbildningen drivs i samarbete med bl.a. E.ON. och Tekniska verken.

ImageImage

Utbildningen genomförs tillsammans med East Sweden Business School.

Image